Mijn gemeente doet mee

Lokale besturen staan dicht bij de mensen. Zij voelen als geen ander de temperatuur in de wijken en buurten van hun gemeente of stad. Het kleinste initiatief kan de aanzet zijn voor een doordacht beleid en doeltreffend meerjarenplan. Daarom is het belangrijk om efficiënt te communiceren. Dat kan bijvoorbeeld door zelf een website rond geestelijke gezondheid op te starten. Wij kunnen daarbij helpen.

Maak een website aan voor jouw gemeente of stad

De website www.geestelijkgezondvlaanderen.be is een druk bezochte website met laagdrempelige info over psychische problemen.

Je kan nu zelf een lokale versie van deze website maken. Daar kan je dan nieuwsberichten en events uit je gemeente of stad posten.

Je kan je lokale website aanvragen via het onderstaande contactformulier.

Gebruik de kant-en-klare promotietools

Rechts kan je een pdf-document downloaden (met vier verschillende advertenties). Zo kan je je lokale website bekendmaken. Zodra je website aangemaakt is, kan je op de poster/advertentie het webadres invullen.

Je kan die poster/advertentie dan downloaden, gebruiken in je digitale communicatie, printen of drukken en verspreiden als flyer, advertentie, poster ...

Je eigen website aanvragen